Marti Oliveras_01La setmana s'ha anat estabilitzant a mesura que han anat passant els dies. Amb tot, el sol ha guanyat protagonisme i les temperatures màximes han anat en augment. Ara, però, toca centrar-nos en el temps que ens espera aquests dies de Corpus a la Garriga.

La situació meteorològica seguirà dominada per un temps majoritàriament assolellat i amb unes temperatures cada vegada més càlides, sobretot durant les hores centrals del dia. De nit, mica en mica, anirem notant una recuperació de les mínimes i la fresca no serà tant notable a primera hora del matí.

Així doncs, ens esperen uns dies de Corpus marcats pel temps estable i les temperatures càlides, normals per l'època. El sol serà el protagonista dels propers dies, tot i la presència d'alguns intervals de núvols poc importants. 

No esperem, per tant, precipitacions i podrem desar el paraigües a casa durant tot el cap de setmana.

Les ulleres de sol us faran falta durant la majoria d'hores d'aquest tram final de setmana i la gorra esdevindrà un bon aliat el matí de diumenge per a la confecció de les catifes de flors que, un any més, guarniran els carrers del nostre poble.

Seguirem l'evolució de la situació meteorològica dels propers dies i, en cas d'un canvi de temps sobtat, mirarem d'informar-ne amb la màxima precisió possible.

Fem d'aquests dies, uns dels més bonics de l'any a la Garriga!!! Feliç Corpus a tots i totes, salut i méteo!

Martí Oliveras Aumedes (Twitter: @GarrigaMeteo)

blog comments powered by Disqus