Marti Oliveras_01La situació meteorològica d'aquests últims dies ha vingut marcada per l'estabilitat en general. No obstant això, cal destacar la presència d'alguns núvols baixos en algunes comarques del litoral català fruit de l'elevada humitat, que fins i tot han deixat escapar quatre gotes o algun ruixat dispers aquest matí de dimarts. En tot cas, ben poca cosa.

Les temperatures han reculat una mica respecte la setmana passada i durant les nits i primeres hores del matí l'ambient és força fresc. Les temperatures mínimes a la Garriga volten els 15ºC, mentre que les màximes ho fan al voltant dels 25ºC.

Aquesta llei de temps sembla que ens acompanyarà durant tota la setmana. Només cal destacar la possible continuïtat d'alguns intervals de núvols en punts de la costa i comarques de la meitat est.

Les temperatures seguiran la mateixa línia els propers dies, tot i que cap a finals de setmana podrien pujar lleugerament, especialment les màximes. Les nits seguiran fresques. Així, les últimes hores de l'estiu i les primeres de la tardor a la Garriga i comarca, les passarem amb força sol i caloreta.

Sembla doncs, que no cal patir per pluges. Almenys, tot el que resta de setmana.

Seguirem l'evolució del temps i actualitzarem la informació properament.

Salut i méteo!

@GarrigaMeteo

14-1-13

blog comments powered by Disqus