Gelat de_platanAmb l’arribada de l’estiu, els gelats són uns del principals protagonistes per combatre la calor. La majoria de vegades els comprem ja fets, però fer-los a casa és molt més senzill del que sembla.

Avui us portem un gelat realment fàcil, ràpid i molt natural. A més a més, ens ajudarà a donar sortida a aquella fruita que de vegades se’ns posa molt madura i ningú vol menjar. En aquest cas, hem utilitzat uns plàtans.

INGREDIENTS

Per fer el gelat de plàtan

- Plàtans madurs.

Per fer la xocolata

- Xocolata negra a partir de 70% de cacau.

- Una mica de llet

Per decorar

- Nous, avellanes i, si pot ser, que siguin caramel·litzades.

ELABORACIÓ

- Pelem els plàtans i els tallem a trossos petits. El posem dins d’una bossa i congelem.

- L’endemà, traiem del congelador i triturem fins aconseguir una massa espessa. Tornem a congelar.

Per fer la xocolata

- Millor preparar-la quan anem a prendre el gelat.

- En un cassó, hi posem una mica de llet i quan arranqui el bull, hi tirem la xocolata i remenem fins que desfaci.

- A l’hora se servir, posem en una copa una base de xocolata i, a sobre, dues boles de gelat. Decorem amb fruits secs.

Bon profit!

blog comments powered by Disqus