pastís formatge_frescLa recepta que us portem avui, encara que contingui ingredients que podem pensar que engreixen, hem de dir que és molt més lleugera del que sembla, ja que un dels principals ingredients, com és el formatge, és desnatat i dels anomenats 0%

És una recepta molt senzilla, amb un resultat espectacular, tan sols es necessita una mica de temps perquè qualli i per això es recomana preparar-ho el dia abans.

Ingredients:

-  250 g. de galetes tipus Digestive.

- 4 làmines de gelatina.

- 500 g. de formatge batut desnatat.

- 350 g. de nata líquida lleugera.

- 125 g. de mantega.

- 100 g. de sucre.

- Melmelada per decorar, del sabor que més ens agradi. Nosaltres hem  posat una de melmelada de maduixa casolana.

Preparació:

- En un motlle que es pugui desmuntar fàcilment, de 22cm de diàmetre, cobrim la base amb paper de forn i li posem una mica de mantega fosa per tal de ens faciliti el desmuntat.

- Triturem les galetes i afegim la mantega que haurem fos prèviament. Una vegada tinguem els dos ingredients ven barrejats ho aboquem en el motlle mirant que quedi una base ben llisa i compacta. Posarem a la nevera durant 10-15 minuts per que s’endureixi.

- Posem la gelatina en remull en aigua freda perquè es vagin hidratant.

- En una cassola posem el formatge, la nata i el sucre i anem movent a foc lent fins que quedin ven barrejats tots els ingredients.

- Quan la gelatina estigui hidratada l’escorrem bé i l’afegim a la barreja anterior. No hem de deixar que arribi a bullir. Quan estiguin tots els ingredients ben barrejats i la gelatina ben dissolta, ho retirem del foc i deixem reposar i refredar uns minuts.

- Traiem de la nevera el motlle amb la base de galeta i aboquem a poc a poc la barreja que hem deixat reposar.

- Tornem a deixa-ho a la nevera durant un mínim de 6-7 hores, encara que és millor deixar-ho d’un dia per altre.

- Quan veiem que ja està quallat ho traiem de la nevera i cobrim amb la melmelada que més ens agradi.

- Desmuntem amb molta cura i ja la podrem servir.

blog comments powered by Disqus