tartar pomaAvui us portem una recepta d’allò més senzilla, diferent, ideal per al bon temps, ràpida de preparar i amb un resultat realment deliciós. No és convenient preparar-la amb massa antelació, ja que la poma i alvocat s’oxiden ràpidament.

INGREDIENTS (per a 4 persones)

- 2 alvocats que estiguin al punt.

- 2 pomes dolces i cruixents.

- 2 llaunes grans de tonyina amb oli.

- 200 g de maduixes.

- Un grapat de festucs.

- Vinagre de Mòdena, OVE (oli d’oliva extra), sal.

- 1 motlle rodó.

PREPARACIÓ

- Pela i talla la poma en daus petits i reserva.

- Pela i talla els alvocats també en daus petits i reserva.

- Treu la tonyina de la llauna i escorre’n l’oli.

- Talla les maduixes en quarts.

- Per fer la vinagreta, pela els festucs i reserva.

- En un bol, posa-hi una part de vinagre per 3 parts d’oli, una mica de sal i emulsiona. A continuació afegeix-hi els festucs reservats.

- Agafa el motlle i col·loca’l en un plat. Ara, ves fent capes de poma, alvocat i tonyina, intentant pressionar una mica per tal que no es desmunti quan retiris el motlle. Per últim posa les maduixes i acaba amanint amb la vinagreta.

- Tot just abans de servir, retira el motlle amb molta cura.

blog comments powered by Disqus