thumb tallarines amb camagrocsAvui us portem una recepta, els ingredients de la qual fan que sigui molt complerta a nivell nutritiu.

 INGREDIENTS (per a 4 persones):

- 400 gr. de tallarines

- 150 gr. de bacon

- 200 gr. de bolets dels que més us agradin (jo he fet servir uns camagrocs secs que vam collir a la tardor).

- Un grapat de nous pelades

- 150 gr. de crema de llet

- ½ ceba dolça

- 4 rovells d’ou

- Oli i sal

- Formatge parmesà en peça

ELABORACIÓ:

- Comencem posant a bullir una cassola amb força aigua i esperem que arrenqui el bull.

- A continuació, tallem la ceba en trossos petits i l’escalfem en una cassola amb una mica d’oli i sal perquè suï i vigilant que no es cremi.

- Quan la ceba comenci a enrossir, hi afegim els bolets prèviament tallats.

- Tot seguit, tallem el bacon en tires fines i les afegim a la ceba i els bolets fins que es comencin a daurar; hi afegim la nata, remenem una mica i reservem.

- Quan l’aigua hagi arrencat el bull, hi tirem les tallarines i deixem coure el temps que ens indiqui el fabricant.

- Quan ja estigui, les colem i les afegim als ingredients que hem reservat abans.

- A l’hora de servir, hi afegim les nous, el rovell d’ou cru i el parmesà, que ratllarem al moment.

                

blog comments powered by Disqus