Ara que estem en temps de quaresma i és típic menjar dolços com els bunyols, hem volgut preparar unes torradetes de Santa Teresa que, tot i que potser no son tan típiques com els bunyols, val la pena fer-les ja que és molt fàcil i el resultat és deliciós.
INGREDIENTS
- 1 barra de pa del dia anterior (millor si és de Viena).
- 250 ml de llet.
- 250 ml de nata 35% MG.
- 125 g de sucre.
- 1 pell de llimona sense la part blanca.
- 1 canó de canyella.
- 1 ou.
- Oli suau de gira-sol.
- Per acompanyar, unes maduixes macerades amb sucre i unes gotes de vinagre de Mòdena.
ELABORACIÓ
- Per començar, posem en una casserola la llet, la nata, el sucre, la pell de llimona i la canyella. Quan comenci a bullir, ho retirem del foc, ho tapem amb un film transparent, deixem que faci infusió durant 15 minuts i ho deixem refredar.
- A continuació, tallem el pa en llesques al biaix a la mida que desitgem.
- Les col·loquem en una safata de manera que no estiguin molt juntes i tirem per sobre la llet amb la nata infusionada.
- Esperem fins que el pa hagi absorbit tota la llet i a continuació passem cada llesca per ou batut.
- En una paella amb oli calent, hi fregim les llesques de pa fins que agafin una mica de color.
- Per últim, ho retirem i les posem sobre paper de cuina perquè absorbeixin l’excedent d’oli.
- Si volem, podem tirar per sobre una mica de sucre i canyella en pols.
blog comments powered by Disqus