thumb crema pastanagaComença l’època en què els plats de cullera comencen a predominar a les llars. És temps de menjar guisat, sopes i cremes. Aquestes últimes es poden fer a base de verdures de tota mena, com són el porro, la carabassa, el carabassó i també la pastanaga, ingredient amb què hem fet la recepta d’avui.

D’aquest aliment se’n diu que és una simple arrel, però això no treu que tingui multitud de propietats: des de millorar la vista fins a prevenir el càncer. De la mateixa manera, dir que és un gran depuratiu de la sang i pot ajudar a combatre infeccions de pell. A més a més, és diürètic i estimula l’eliminació de residus. També tonifica l’estómac i això ajuda a tenir una bona digestió.

El beta carotè (provitamina A) que conté ajuda la pell perquè protegeix del sol, estimulant la producció de melanina, i per això és molt aconsellable consumir-ne a l’estiu. Després de veure les meravelles que ens aporta el consum de pastanagues, no podem deixar passar l’ocasió de degustar un plat com aquest.

Que vagi de gust!

blog comments powered by Disqus