Patates al forn farcides de formatge emmental i bacó

Patates al_forn_farcidesAvui us portem una recepta de patates al forn. En aquest cas, ens hem basat en una recepta sueca coneguda com Patates Hasselback, que es fan al forn però porten uns talls que fan que els sabors s’integrin millor. A la recepta original només s’hi afegeix mantega aromatitzada amb herbes, però nosaltres hi hem posat oli, bacó i formatge emmental, tot i que es poden farcir del que més ens agradi.

Llegeix més

Espatlles de conill a la papillote

thumb espatlles conillAvui us presentem una recepta molt senzilla que hem realitzat amb una tècnica de cuina que consisteix en coure un aliment amb un embolcall resistent a la calor, com per exemple el paper d’alumini o el paper sulfuritzat. Dins de l’embolcall hem d’aplicar una mica d’oli a la superfície, després col·locar l’aliment i, posteriorment, tancar-lo hermèticament perquè aquest es cuini amb el vapor que es genera a l’interior.

Llegeix més

Peres amb vestit de pasta de full

thumb peres amb vestit de pasta de fullArriben dies de festa, plats i menús especials, però de tant en tant també ens agrada preparar algun plat diferent dels que s’acostumen a fer per aquestes dates de Nadal. Avui us proposem unes postres fàcils però alhora amb un resultat espectacular, que segur agradaran als vostres  convidats.

Llegeix més

Llet fregida amb nous

thumb llet fregida amb nousLa recepta que us proposem avui és una recepta molt antiga, d’elaboració casolana i que tradicionalment és molt típica a la part centre i nord d’Espanya.

Unes postres molt senzilles amb uns ingredients molt bàsics, com són la llet, farina, ou i sucre, que a continuació us passem a explicar com elaborar-les. En aquest cas hem afegit un ingredient com són les nous, i així donar-li un punt diferent, però sense perdre l’essència del que són.

Llegeix més